AIOLOS F.C.

Το όνειρο για το Παιδικό και το Παμπαιδικό μας συνεχίζεται…

Δυνατές ομάδες, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο καθώς βρισκόμαστε στη Β’ Φάση των πρωταθλημάτων Υποδομών της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α., βρέθηκαν στο δρόμο τόσο του Παιδικού μας όσο και του Παμπαιδικού μας, κατά τη χθεσινή κλήρωση. Ομάδες που όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αποτελέσουν φόβητρο για τους παικταράδες μας αν συνεχίσουν να δίνουν κάθε ικμάδα της ψυχής τους στο γήπεδο δείχνοντας παράλληλα την σοβαρότητα που μας έχουν συνηθίσει μέχρι τώρα…

Το υπέροχο ταξίδι για το Παιδικό μας συνεχίζεται…

Η ομάδα του Παιδικού μας τοποθετήθηκε επικεφαλής Ομίλου κατά τη χθεσινή κλήρωση καθώς κατέκτησε την 1η θέση στην Α’ Φάση. Κληρώθηκε στον 1ο Όμιλο της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. και θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις ομάδες του Α.Ο. Ατλαντίδος, του Α.Ο. Παιανίας και της Θύελλας Α.Π.Ο. Διασταύρωσης Ραφήνας. Πρόκειται για τρεις πολύ δυνατές ομάδες οι οποίες όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να φοβίσουν την ομάδα μας που έχει αποδείξει επανειλημμένα πως όταν είναι σοβαρή δε μπορεί κανένας να την αντιμετωπίσει εύκολα.

Η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Παιανίας τερμάτισε στη 2η θέση του Β’ Ομίλου της 1ης Φάσης, συγκεντρώνοντας συνολικά 34 βαθμούς έχοντας 11 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα, ενώ πέτυχε 49 τέρματα και δέχτηκε μόλις 9. Ιδρύθηκε το 2013, και στα τμήματα της ακαδημίας του αθλούνται παιδιά από 4 ετών μέχρι 16. Χρώματα της είναι το πράσινο και το μαύρο και έχει την έδρα της στις εγκαταστάσεις ”Champions Camp” στην Παιανία.

Η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Ατλαντίδος τερμάτισε στην 3η θέση του Β’ Ομίλου της 1ης Φάσης, συγκεντρώνοντας 32 βαθμούς που προήλθαν από 10 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες, πετυχαίνοντας 42 τέρματα ενώ δέχτηκε 23. Στην ακαδημία της έχει περισσότερα από 120 παιδιά, χρώματα της είναι το λευκό και το μπλε ενώ αγωνίζεται στο Γήπεδο της Ανθούσας, στη Λεωφόρο Ανθούσας 273.

Η ομάδα τέλος της Θύελλας Α.Π.Ο. Διασταύρωσης Ραφήνας τερμάτισε στην 3η θέση του Γ’ Ομίλου της 1ης Φάσης, έχοντας 28 βαθμούς με 8 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες και τέρματα 44 υπέρ και 15 κατά. Η Ακαδημία της υπάρχει από το 1998, ενώ με τη σημερινή της μορφή από το 2003, ενώ η ανδρική της ομάδα υπάρχει από το 1957. Πρόκειται δηλαδή για μια από τις παλαιότερες Ακαδημίες που διαθέτει στο δυναμικό της η Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. Χρώματα της είναι το πράσινο και το μαύρο και αγωνίζεται στο γήπεδο της Ραφήνας.

Η τρελοπαρέα του Παμπαιδικού μας έτοιμη ν’ ανοίξει και πάλι τα φτερά της…

 Η κληρωτίδα έστειλε στο δρόμο του Παμπαιδικού μας τρεις πολύ δυνατές ομάδες, την ομάδα του Αχαρναϊκού, την ομάδα της Α.Ε. Γέρακα Ο.Φ. Πανσταυραϊκού και την ομάδα της Νίκης Δροσιάς για τον 1ο Όμιλο της Β΄Φάσης του πρωταλήματος Υποδομών της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. Το έργο του Παμπαιδικού θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο, είναι όμως μια ομάδα συμπαγής και φτιαγμένη για τα δύσκολα, μια υπέροχη τρελοπαρέα, και έτσι μόνο αισιόδοξοι μπορούμε να είμαστε για το μέλλον της στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Αχαρναϊκού είναι μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Αττικής. Η Ακαδημία της ΄λειτουργεί από το 2007, χρώματα της είναι το πράσινο και το λευκό ενώ χρησιμοποιεί σαν έδρα το Δημοτικό Γήπεδο Αχαρνών. Στην 1η Φάση του πρωταθλήματος αγωνίστηκε στον Δ’ Όμιλο και τερμάτισε στην 4η θέση, έχοντας συγκεντρώσει 31 βαθμούς με 9 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες και τέρματα 42 υπέρ και 20 κατά.

Η ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Γέρακα Ο.Φ. Πανσταυραϊκού εντυπωσίασε πραγματικά με την πορεία της στην Α’ Φάση καθώς τερμάτισε 1η και αήττητη στον Β’ Όμιλο με συγκομιδή 36 βαθμών, έχοντας 11 νίκες και 3 ισοπαλίες πετυχαίνοντας 39 τέρματα ενώ δέχθηκε 14. Ιδρύθηκε το 1972 ως ανεπίσημο σωματείο με την ονομασία ΑΕ Γαργηττού. Αργότερα μια συγχώνευση με τοπικές ομάδες οδήγησε στον ΟΦ Γέρακα. Το 2009 ο ΟΦ Γέρακας συγχωνεύθηκε με τον ΑΣ Πανσταυραϊκό (είχε ιδρυθεί το 1971). Το 2011 επανήλθε στην ονομασία ΑΕ Γέρακα. Χρώματα της είναι το μαύρο και το λευκό και αγωνίζεται στο Γήπεδο του Γέρακα.

Η ομάδα τέλος της Νίκης Δροσιάς, την οποία και η ομάδα μας αντιμετωπίζει την 1η αγωνιστική εκτός έδρας, τερμάτισε στην 4η θέση του Γ’ Ομίλου κατά την Α’ Φάση. Συγκέντρωσε 29 βαθμούς έχοντας 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες, πετυχαίνοντας 27 τέρματα ενώ δέχθηκε 26. Χρώμα της είναι το μαύρο και αγωνίζεται στο Γήπεδο της Δροσιάς.

Σοβαρότητα, πάθος και υπευθυνότητα…

Οι αγώνες των ομάδων μας ξεκινάνε αυτό το Σαββατοκύριακο και η ομάδα του Παιδικού μας υποδέχεται στο γήπεδο μας την ομάδα του Α.Ο. Ατλαντίδος, ενώ το Παμπαιδικό μας εκστρατεύει στη Δροσιά για ν’ αντιμετωπίσει την ομάδα της Νίκης Δροσιάς. Είμαστε βέβαιοι πως τα παιδιά μας θα γράψουν μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου μας, αν φυσικά δείξουν την ανάλογη σοβαρότητα και υπευθυνότητα που σε συνδυασμό με το πάθος και το μεγάλο ταλέντο τους μπορεί να κάνει θαύματα χαρίζοντας σε όλους μας ακόμα περισσότερες υπέροχες στιγμές.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τους ποδοσφαιριστές μας να είναι συνεπείς τόσο κατά την προσέλευση τους την προκαθορισμένη ώρα συγκέντρωσης για τους αγώνες τους όσο και γενικότερα στις προπονήσεις τους. Καθυστερήσεις και ασυνέπεια το μόνο που μπορούν να πετύχουν είναι να χαλάσει το υπέροχο κλίμα που επικρατεί στις ομάδες μας και καθώς η δυσκολία της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος είναι πολύ μεγάλη, αφού συνεχίζουν σε αυτήν οι καλύτερες μονάχα ομάδα της Α’ Φάσης, απαιτείται το καλύτερο δυνατό απ’ όλους μας. Η σκληρή δουλειά και η υπευθυνότητα είναι ο μόνος δρόμος που οδηγεί με βεβαιότητα στην επιτυχία… Πάνω όμως από οτιδήποτε άλλο ευχόμαστε στα παιδιά μας να χαρούν και να απολαύσουν όσο περισσότερο μπορούν, δίχως κανένα απολύτως άγχος, το υπέροχο ταξίδι τους! Γιατί το ποδόσφαιρο είναι πάνω απ’ όλα χαρά…

Μαντζαρίδης Στέφανος