AIOLOS F.C.

Μια υπέροχη μέρα… Ευχαριστούμε JUNIORάκια μας!

Ήταν ένα υπέροχο απόγευμα. Αντάξιο της προσπάθειας που κατέβαλαν ολόκληρο τον χρόνο τα JUNIORάκια μας. Και ήταν το δικό τους απόγευμα! Η βραδιά που οι κόποι τους επιβραβεύτηκαν με μια πανέμορφη γιορτή. Μια γιορτή που είχε σαν κερασάκι στην τούρτα το κύπελλο που τόσο δίκαια κατέκτησαν… Είναι και επίσημα οι πανάξιοι πρωταθλητές του πρωταθλήματος ‘’ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ JUNIOR 2015/16’’

Ήταν όλοι εκεί. Τα παιδιά, οι προπονητές, οι γονείς. Το τρίπτυχο αυτό που δίχως την τόσο εύρυθμη λειτουργία και την τόσο αρμονική συνεργασία τίποτα απ’ όλα όσα πετύχανε δε θα ήταν πραγματικότητα. Το σημαντικότερο όμως ήταν πως δεν ήμασταν μόνοι μας στη γιορτή αυτή. Μαζί μας ήταν και οι φίλοι μας από τρεις άλλες ομάδες, παιδιά που μοιράζονται μαζί μας την αγάπη και το πάθος γι αυτό το υπέροχο άθλημα, το ποδόσφαιρο… Τα παιδιά του ‘’ΚΟΥΡΟΣ CLUB’’ που τερμάτιζαν μαζί μας στην κορυφή του πρωταθλήματος και πήραν κι εκείνα το δικό τους κύπελλο, αλλά και τα παιδιά του ‘’Α.Ο. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ’’ και του ‘’ΦΩΣΤΗΡΑ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ’’. Εάν υπήρχε κύπελλο ήθους είμαστε κάτι παραπάνω από βέβαιοι πως θα είχε απονεμηθεί στα παιδιά των ομάδων μας αλλά και σε εκείνους που εμπνεύστηκαν και έκαναν πράξη αυτή την τόσο υπέροχη ιδέα.

ΑΙΟΛΟΣ-ΚΟΥΡΟΣ

Την Κυριακή το απόγευμα δώσαμε το καλύτερο παράδειγμα που θα μπορούσε να δώσει κανείς για το τι ακριβώς είναι το ποδόσφαιρο. Ένα παιχνίδι που ενώνει και που συναρπάζει. Μεταξύ των ομάδων, και ιδιαίτερα των Ακαδημιών, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να μπει ανάμεσα και η όποια αντιπαλότητα αρχίζει και τελειώνει μέσα στις τέσσερις γραμμές που ορίζουν τον αγωνιστικό χώρο με το πρώτο και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Και όταν ακουστεί το σφύριγμα της λήξης του αγώνα παίκτες, προπονητές, γονείς, φίλαθλοι και παράγοντες γινόμαστε όλοι μας μια αγκαλιά που τους χωράει όλους δίχως καμία εξαίρεση… Όταν τα παιδιά του ΑΙΟΛΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ έγιναν ένα με τους αντιπάλους τους στο γήπεδο, τα παιδιά του ΚΟΥΡΟΥ, και ύψωσαν όλα μαζί τα κύπελλα τους στον ουρανό, νιώσαμε τέτοια συγκίνηση που έμοιαζε τόσο φτωχή η ελληνική γλώσσα για να καταφέρει να περιγράψει τα συναισθήματα μας… Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που αγαπάμε, αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε!

ΑΙΟΛΟΣ ΚΟΥΡΟΣ 2

Μια καινούρια σελίδα άνοιξε στην πορεία των Ακαδημιών μας. Μια σελίδα που είναι βέβαιο πως θα παραδειγματίσει κι άλλους συλλόγους και, που ξέρεις -γίνονται και θαύματα μερικές φορές- θα λάβει της προβολής που της αρμόζει έτσι ώστε να αποτελέσει τον φάρο που θα καθοδηγεί εκείνους που έχουν τις τύχες του ποδοσφαίρου της χώρας μας στα χέρια τους. Τέτοιες προσπάθειες που κάνουν το ‘’ευ αγωνίζεσθαι’’ πράξη είναι βέβαιο πως αξίζουν ανάλογη προσοχή και προβολή μήπως και καταφέρουμε κάποια στιγμή να βγάλουμε το ποδόσφαιρο μας από το τέλμα που εδώ και δεκαετίες βρίσκεται…

Ευχαριστούμε τα υπέροχα παιδιά και τους προπονητές του ΚΟΥΡΟΥ, ευχαριστούμε τα υπέροχα παιδιά και τους προπονητές του Α.Ο. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ, ευχαριστούμε τα υπέροχα παιδιά και τους προπονητές  του ΦΩΣΤΗΡΑ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ. Και πάνω απ’ όλους ευχαριστούμε όλους εσάς, τους γονείς, τις οικογένειες και τα υπέροχα παιδιά του ΑΙΟΛΟΥ μας για τη δύναμη που μας δίνετε με τη στήριξη σας!  

 

Μαντζαρίδης Στέφανος